* Finansiering

Megger tilbyr gunstig leasing/leie i samarbeid med Siemens Financial Services, slik at dere kan fordele anskaffelsesutgifter over en avtalt periode. Søker dere leasing kan vi tilby dere større handlefrihet og økt forutsigbarhet, siden selskapets likviditet bevares og verdifull kapital beholdes - og det kun er et månedsbeløp å forholde seg til. 

Hvorfor leasing i stedet for å eie?

Gjennom å tegne leasingavtale med Megger sikres bedriften forutsigbare kostnader som forenkler budsjettprosessen. Bedriften slipper å binde opp kapital, noe som forenkler regnskapsarbeidet og gjør det enklere å skifte ut og oppgradere utstyret. Viktigst av alt, dere betaler kun for bruksretten av utstyret og kapital frigjøres for å investere i andre viktige formål for å ta selskapet til nye høyder. 
 

Fordelene med leasing

  • Forutsigbare utgifter 
  • Avskrivningstid 
  • Utgifter føres direkte i regnskapet og er fradragsberettiget på lik linje med vanlig kjøp
  • Mulighet for å enkelt supplere, oppgradere og vedlikeholde utstyret
  • Gunstig for dere som ikke ønsker eller kan binde opp kapital
  • Ønsker eller trenger de nyeste Megger-produktene

Våre samarbeidspartnere.

Siemens Financial Services er Megger´s samarbeidspartner på finansieringsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor, som er ledende leverandør av finansiering i Norden. 
 

Hvordan søke leasing?

Om dere ønsker et uforpliktende tilbud, ta kontakt med oss på post(at)megger.no og så vil vi i Megger kontakte dere og presentere anbefalt løsning og pris på ønsket utstyr. Normal svartid er innen 24 timer.