Om oss

Megger AS, tidligere Seba nor AS Feilsøkingsspesialisten, er Norges ledende leverandør av kabelfeilsøkingsteknologi. Vi tilbyr moderne måleinstrumenter og innovative løsninger av topp kvalitet produsert ved våre fabrikker i Tyskland, England og USA. Med over 30 års erfaring og fagkunnskap hjelper vi deg finne den beste måletekniske løsningen for ditt behov! Kontakt oss på telefon 22 28 00 40.  

VIKTIG MELDING: Seba nor AS endrer navn til Megger AS fra og med januar 2015.

Megger AS er et datterselskap av britiske Megger Group Ltd siden sommeren 2012. Da ble tyske Seba KMT Gruppen, med de tyske fabrikkene Seba Dynatronic GmbH og Hagenuk KMT GmbH, kjøpt opp av britiske Megger Group hvor også Seba nor AS (nå Megger AS) var en del av salget.

Vårt gamle firmanavn, Seba nor AS som vi har hatt siden 1982, er merkevarebeskyttet for fremtiden. Firmaet består uendret forøvrig med samme ansatte og samme eiere.

Megger AS forhandler spesialutstyr innen kabel- og rørsøking, kabelfeilsøking, kabelprøving og diagnose, kabelutvelgelse, metallsøking, spenningskvalitet, vannlekkasje-lokalisering, måling av elektromagnetiske felt samt komplette målemoduler og målebiler.

Megger AS tilbyr også måletekniske tjenester innen kabelfeilsøking, testing og aldringsdiagnose. Vi legger stor vekt på opplæring i bruken av vårt måleutstyr og derfor er kurs- og seminarvirksomhet en spesielt prioritert oppgave fra vår side. Vi holder årlig mange kurs for norske energiverk, kommuner, jernbane og off shore og vi kan gjerne komme til din bedrift for å gjennomføre et skreddersydd kurs for dine ansatte.

Handler du av Megger AS får du mer enn 60 års kompetanse og erfaring med på kjøpet. I 2011 var det nemlig 60 år siden den tyske fabrikken Seba Dynatronic ble startet i Baunach. I dag er vi verdens ledende innen kabelfeilsøking og kabeldiagonse. Les mer om selskapets historie ved å klikke denne linken...

Det var forøvrig i 1889 at britiske Megger ble grunnlagt av Sydney Evershed og Ernest Vignoles. Megger er blandt de eldste pionerer i bransjen hvor firmanavnet har blitt kjent verden over som et verb; megging, dvs. å utføre en isolasjonstest. Ordet kommer fra den første isolasjonstester MEGaohm metER som har blitt til MEGGER. Les mer på Wikipedia her...

Her en video om Megger selskapet sin unike historie siden 1800 tallet:

Vi i Megger AS dekker hele Norge med utstrakt reisevirksomhet året rundt. Vi har kontor, lager og eget serviceverksted på Bjørnstadmyra Industri-område utenfor Sarpsborg. Siden etableringen av Seba nor a.s. i 1982 har vi vokst til Norges ledende forhandler innen vårt marked.

Megger AS er registrert i Sellihca Kvalifikasjonsordning. Videre er vi ISO sertifisert igjennom vårt moderselskap Seba KMT GmbH i Tyskland, som i sin tid innførte dette i alle ledd av sin organisasjon. I 2017 ny sertifisering ISO 9001:2015.

Megger AS har alltid hatt kundens behov for hjelp i sentrum. Vi leverer ikke bare moderne teknologisk måleutstyr, men også kompetanse, veiledning og hjelp. Når vi selger måleinstrumenter er ikke salget avsluttet ved et kjøp, men det er her vårt forhold til kunden begynner.

I tillegg til produktene fra Seba KMT i Tyskland leverer vi ulike typer kabesøkere, spenningsloggere etc. fra andre produsenter.

Leverandører:

  • Megger
  • Seba KMT (Seba Dynatronic - Hagenuk KMT)
  • Vivax-Metrotech
  • DILO
  • SatIR
  • IRISS
  • MPS Mess- & Prufsysteme
  • MTA Messtechnik
  • Acksen

Opplæring i bruken av søkeutstyr og feillokaliseringsutstyr er en prioritert del fra vår side. De fleste av vår kurs holdes direkte hos kunden eller ved vårt kontor, men vi tilbyr også seminarer i avansert kabelfeilsøking ved vår fabrikk i Tyskland. Seminaret varer en uke og gjennomføres to ganger i året. Dette er et omfattende seminar spesielt for personer som jobber med feilsøking og drift av energikabler.

Sommeren 2008 fikk vi anlagt vårt eget kabeltestfelt direkte utenfor vårt kontor i Sarpsborg. Dette ble bygget i samarbeid med kabelprodusenten Nexans. Her kjører vi praktiske øvelser i forbindelse med våre spesialiserte kurs innen kabelpåvisning, kabeltesting, kabelfeilsøking, kabelidentifisering m.m. Vi har et eget møterom tilrettelagt for den teoretiske delen av opplæringen i tillegg til testfeltet for praktiske øvelser.

Foretaksnavn: Megger AS
Daglig leder: Leif Bjørge Pedersen
Adresse: Bjørnstadmyra 7, 1712 Grålum, Norway
Telefon: +47 22 28 00 40
Org.nr.: NO 931 924 583 MVA
Seba KMT GmbH, WEE-Reg.-Nr.: DE 24650880
E-post: post@megger.no
Web: www.megger.no