Gå til innholdet

vLoc3: Avansert Teknologi for Kabel- og Rørdeteksjon

Innen sektoren for kabel- og rørdeteksjon fremstår det stadig nye teknologier som revolusjonerer arbeidet vi utfører. En av de mest innovative løsningene på markedet i dag er vLoc3, en avansert kabel- og rørsøker fra Megger AS.

vLoc3 skiller seg fra andre kabelsøkere på mange måter. Som best-i-test søker, har det en rekke funksjoner som gjør det unikt egnet til behovene til moderne fagfolk i feltet. Det handler ikke bare om å finne rør og kabler, men også identifikasjon av riktig kabel eller rørledning, avsløre avvik grunnet forstyrrelser og gi økt, noe som gir en fullstendig løsning for deteksjons- og påvisningsbehov.

 

Hva gjør vLoc3 så unik?

Først og fremst, er det dens teknologiske design. Alle vLoc3 søkere tilbyr avansert 3D deteksjonsteknologi, pakket inn i en brukervennlig enhet med et intuitivt brukergrensesnitt. vLoc3 bruker kontinuerlig korreksjon av dybdemåling under søk via akselerometer og gyroskop teknologi og gir nøyaktig og effektiv deteksjon av underjordiske kabler og rør.

Videre er vLoc3 kjent for topp byggekvalitet og mottaker har en innebygd kalibreringsfunksjon, noe som sikrer maksimal nøyaktighet under bruk. Med sin unike Signal Direction (SD) funksjon, er vLoc3 i stand til å søke et spesifikt kabel- eller rørsignal med utrolig presisjon, noe som minimerer sannsynligheten for å påvise feil leder.

Men det er ikke bare funksjonalitet som gjør vLoc3 unik. Det setter også standarden når det gjelder brukervennlighet. Med et klart og lett forståelig grafisk display, norske menyer og ergonomisk design, er vLoc3 lett å bruke, selv under de mest krevende feltforhold.

 

Hvordan kan det forbedre deteksjonsarbeidet? 

Vel, med vLoc3 kan du forvente tidsbesparelser, økt nøyaktighet og forbedret sikkerhet. Tidsbesparelsene kommer av effektive og nye 3D søkemetoder, noe som hjelper deg å identifisere kabel- og rørledningsplasseringer raskere og enklere enn med tradisjonelle metoder. 

Hvis du er interessert i å prøve ut vLoc3 for deg selv, kan du finne hele vår vLoc3-serie her. Vi er alltid åpne for henvendelser dersom du ønsker mer informasjon, så nøl ikke med å  kontakte oss for referanser eller å diskutere hvordan kan det gjøre deteksjonsarbeidet ditt mer effektivt. vLoc3 er mer enn bare et high-tech verktøy. Det er en løsning som gir deg tillit og sikkerhet i ditt deteksjonsarbeid.

 

© Megger AS